درکی بیشتر از اسپرسو( فشار )

درک بیشتر اسپرسو (دمای دم آوری)

توضیحات:

جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی ۲۰۰۷ در این ویدئو از مجموعه درکی بیشتر از اسپرسو که در صفحه یوتیوبش انتشار کردهرتلاش دارد در مورد فشار و تاثیر آن در عصاره گیری اسپرسو صحبت می‌کند. وی همچنین به نکاتی در مورد دستگاه های پیش رفته اسپرسو ساز و تکنولوژی های مرتبط به فشار آنها اشاره می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی