درک بیشتر اسپرسو (درجه آسیاب)
در این ویدئو که قسمت دیگری از مجموعه درک بیشتر از اسپرسو است جیمز هافمن روستر، محقق صنعت قهوه و قهرمان مسابقات باریستایی 2007 تلاش دارد در مورد دما و تاثیر آن در دم آوری به این روش صحبت کند. هدف وب سایت کافه نون در ترجمه و انتشار این ویدئو تلاش برای بالا بردن سطح دانش باریستا ها و فرهنگ سازی در قهوه نوشی و کافه نشینی ست. اگر در مورد این روش عصاره گیری دوست دارید بیشتر بدونید پیشنهاد میکنیم در قسمت سرچ وب سایت کلمه اسپرسو رو سرچ کنید تا با کلی اطلاعات، مقالات و ویدئو های جذاب در مورد این موضوع که در وبسایت کافه نون موجود هست آشنا شوید.
خیلی خوشحال میشیم که نظرات و سوالاتتون و در مورد این ویدئو بدونیم و اگر پیشنهادی برای ترجمه ویدئو دارید اینجا با ما در میون بگذارید.