رسپی اسپرسو با باریستا هاسل

روش تولید رسپی با هاسل

در این ویدئو با سبک مت پرگر (matt perger) قهرمان مسابقات جهانی قهوه دمی در 2012، نفر دوم مسابقات جهانی باریستا در 2013، نفر سوم مسابقات جهانی باریستا در سال 2011 و قهرمان مسابقات جهانی روحیه خوب در قهوه سال 2014؛ به تهیه رسپی اسپرسو پرداخته می‌شود. وی می‌گوید با رعایت ترتیب در این سبک تهیه رسپی اسپرسو کاری به مراتب ساده تر می‌شود. هم چنین با دیدن این ویدئو با تاثیر درجه آسیاب های ریز تر بیشتر آشنا می‌شوید.

خوانندگان و بینندگان عزیز اگر در باب موضوع رسپی اسپرسو علاقه مندید دیدن سری ویدئو های نحوه ست کردن اسپرسو با جیمز هافمن و درکی بیشتر از اسپرسو را پیشنهاد می‌کنم.

در پایان دوست داریم نظرات شما همراهان عزیز را در مورد این ویدئو بدونیم و اگر پیشنهادی برای ترجمه دارید با اینجا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی