تجلیلی از برتری در پایداری قهوه

جایزه بهترین در بهترین ها

هیئت داوران بین‌المللی در ۱۲ نوامبر در نیویورک، ایالات متحده گرد هم آمدند تا قهوه‌های منتخب را که بر اساس معیارهای کیفیت و پایداری توسط آزمایشگاه‌های illycaffè که از فصل برداشت سال ۲۰۲۳ و 2024 گزینش شده بودند، ارزیابی کنند. در این رقابت، مزرعه سررا دو بونه  (Fazenda Serra do Boné)به مالکیت ماتیوس لوپز سانگلار  (Matheus Lopes Sanglard)توانست با قهوه‌ای تولید شده با تکنیک ‘دسپولپادو‘ (که به حداکثر رساندن شکرها و عطرها شناخته می‌شود) جایزه “بهترین در بهترین‌ها” را از آن خود کند.

این جایزه توسط یک هیئت داوری مستقل متشکل از نه متخصص برجسته به یکی از برندگان در میان نه منطقه تک‌منشأ که ترکیب منحصر به فرد ایلی را تشکیل می‌دهند شامل برزیل، کاستاریکا، السالوادور، اتیوپی، گواتمالا، هندوراس، هند، نیکاراگوئه و رواندا اعطا شد.

همچنین، جایزه “انتخاب عاشقان قهوه” به SMS Cluster ECOM از نیکاراگوئه تعلق گرفت، این جایزه بر اساس آرای مصرف‌کنندگان بود که نمونه‌ها را در هفته‌های منتهی به رویداد به صورت کورکورانه آزمایش کرده بودند.

پایداری قهوه

آندره ایلی (Andrea Illy)رئیس  illycafféدر این باره گفت: «برای دومین سال متوالی، یک شرکت برزیلی که روش‌های بازسازی‌کننده را به کار گرفته است، به ما بهترین قهوه جهان را ارائه کرده است.»

در مزرعه سررا دو بونه، سلامت خاک، تنوع زیستی و منابع آبی به واسطه استفاده از کودهای آلی، کنترل‌های بیولوژیکی و استفاده مجدد از محصولات جانبی فرآوری حفظ می‌شود. ایلی اضافه کرد: «ما بار دیگر نشانه‌های مهمی را شاهد هستیم که تأیید می‌کنند کشاورزی بازسازی‌کننده مسیری صحیح به سمت تولید مقاوم‌تر است، مسیری که ضمانت بهره‌وری و کیفیت برتری را ارائه می‌دهد و قهوه با نرخ رشد بالا پیشرو آن است.»

هیئت داوران این قهوه برزیلی را به عنوان “خامه‌ای، شیرین و پر از بادی، با تعادل ظریف عطر میوه‌های تازه، توناژهای کاراملی، لطیف‌ترین اشارات به شکر قهوه‌ای و خاتمه‌ای شکلاتی پایدار با نُت‌های فلورال یاسمن یک قهوه پیچیده زیبا که اصالت برزیلی خود را به‌خوبی تجسم می‌بخشد”، توصیف کردند.

علاوه بر اعطای جوایز، این مراسم فرصتی برای تسهیل گفتگوی جهانی در مورد پایداری قهوه فراهم آورد. نمایندگانی از سراسر زنجیره تأمین قهوه در مقر سازمان ملل متحد گرد هم آمدند تا در یک میزگرد به بررسی راه‌کارهایی برای تأمین آینده قهوه در مواجهه با تهدیدات اجتماعی-اقتصادی و زیست‌محیطی بپردازند.

در این میزگرد، بر نیاز به تقویت مقاومت کشت قهوه از طریق تغییر به مدل‌های کشاورزی بازسازی‌کننده تأکید شد. تمرکز اصلی بر تشکیل یک صندوق سرمایه‌گذاری عمومی-خصوصی ۱۰ میلیارد دلاری طی دهه آینده بود که هدف آن حمایت از کشاورزان خرده‌مالک قهوه در مناطق استوایی آسیب‌پذیر در برابر تغییرات اقلیمی است.

منبع:

https://www.gcrmag.com/worlds-most-sustainable-coffee-of-2024-

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی