روایت تولید یک محصول خلاقانه

محصول

حمایت مالی از تولید؛ موفقیت کیک‌استارتر

کمپین کیک‌استارتر (Kick starter) برای حمایت از تولید اولیه این محصول، تا لحظه نگارش این مقاله، بیش از 13,000 دلار جمع‌آوری کرده است. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، انتظار می‌رود اولین پیش‌سفارش‌های این محصول در ماه July (تیرماه) برای مشتریان ارسال شود.

پشت این محصول خلاقانه، یک شرکت نوظهور به نام From Creator قرار دارد که توسط آناتولی تیتارچوک (Anatolii Tytarchuk) یکی از مالکان کافی‌شاپ تخصصی «دروژبا» (Druzhba) در کی‌یف تأسیس شده است. او در این مسیر با الکساندر یفرموف (Oleksandr Yefremov) مالک و برشته‌کار قهوه در رُستری Riverside Coffee Roastery در اوژهورود (Uzhhorod) همکاری می‌کند.

محصول

طراحی و ویژگی‌های ست چکانه‌ای

ست پور-اور (pour over) خالص شامل بخش‌های مختلفی است که به عملکرد بهینه و تجربه‌ای آسان برای کاربر کمک می‌کند. این محصول از یک دریپر مخروطی، یک سینی چکانه‌ای و یک پایه فلزی با پوشش مخصوص تشکیل شده است. دریپر این مجموعه از پلی‌کربنات ساخته شده که به‌طور ویژه به دلیل ویژگی بالای حفظ گرما انتخاب شده است. این دریپر با فیلترهای استاندارد Hario V60 سازگار است. 

یکی از نوآوری‌های قابل توجه در طراحی این محصول، سیستمی است که با نام HeatShield+ شناخته می‌شود. این سیستم شامل پرّه‌های برجسته‌ای در قسمت پایین دریپر است که یک لایه گرمایی از هوا را به وجود می‌آورد. این ویژگی نه‌تنها انتقال حرارت را کاهش می‌دهد، بلکه باعث حفظ بهتر گرما نیز شده و بر کیفیت دم‌آوری قهوه تأثیر می‌گذارد.

بخش بالایی این دریپر، صاف طراحی شده است تا فیلتر به بهترین شکل روی آن قرار بگیرد و عبور غیرضروری آب از اطراف فیلتر به حداقل برسد. آناتولی تیتارچوک (Anatolii Tytarchuk) در گفت‌وگو با Daily Coffee News توضیح داد: «هوایی که در قسمت پایین دریپر به دام افتاده است، رسانایی حرارتی را کاهش می‌دهد. چون این دریپر از پلی‌کربنات ایمن برای مواد غذایی ساخته شده که یکی از پایین‌ترین خصوصیات رسانایی حرارتی را دارد، هم‌زمان باعث بهبود حفظ گرما نیز می‌شود. علاوه بر این، تمامی آزمایش‌های مستقل تأیید کرده‌اند که قهوه‌ای که با این دریپر دم‌آوری شود، معمولاً شیرین‌تر و متعادل‌تر است.»

محصول

جزئیات کاربردی؛ تجربه راحت کاربر

یکی از ویژگی‌های این ست، وجود سینی چکه‌ای هوشمند با نام Magic Drip Tray است. این سینی، آب گرم مورد استفاده برای شستشوی فیلتر یا پیش‌گرمایش دریپر را جمع‌آوری می‌کند. کاربران پس از اتمام دم‌آوری می‌توانند به‌سادگی سینی را به دریپر متصل کرده و بدون نگرانی از چکه‌کردن، دریپر را از پایه جدا کنند.

دیگر امکانات جالب این سِت، شیار کوچکی در پایه دریپر برای استراحت قاشق یا همزن و وجود یک قوری شیشه‌ای مخصوص است. این قوری دارای یک فرورفتگی ظریف در بخش پایینی است که اگر ایجاد تلاطم (Turbulence) در دم‌آوری مطلوب باشد، به هوادهی کمک می‌کند. این طراحی برای جای‌گیری آسان روی پایه هم به کار می‌رود.

پور-اور

تأثیر جنگ بر توسعه محصول

طراحی و توسعه این محصول از ژوئن 2022 آغاز شد؛ زمانی که تنها چند ماه از آغاز تهاجم نظامی روسیه به اوکراین گذشته بود. تیتارچوک (Tytarchuk) در گفت‌وگویی با Daily Coffee News توضیح داد که کل این پروژه از آن زمان تاکنون باوجود جنگ و به خاطر آن توسعه یافته است.

او اضافه کرد: «پیش از آغاز جنگ تمام‌عیار در اوکراین، من بیش از 12 سال در صنعت هوانوردی تجاری فعالیت می‌کردم. این جنگ، حداقل برای شرایط فعلی، کل صنعت محلی را نابود کرد و من شغلم را از دست دادم. به یک هدف و فعالیت نیاز داشتم که هم از نظر ذهنی و هم از نظر اقتصادی در حرکت باشم. پس‌اندازهای خودم را در این پروژه و کافی‌شاپم سرمایه‌گذاری کردم.»

با وجود تمامی این چالش‌ها تیم طراحی، تحقیق و توسعه و بازاریابی From Creator همچنان در اوکراین مستقر هستند. با وجود این، تولید محصول به دلیل شرایط ضروری به چین برون‌سپاری شده است. تیتارچوک (Tytarchuk) همچنین اشاره کرد که تیمش در حال کار روی ایده‌های جدید مانند طراحی یک دم‌افزار غوطه‌وری (Immersion Brewer) است.

قیمت و عرضه

قیمت خرده‌فروشی پیش‌بینی‌شده برای ست پور-اور خالص (Pure Pour-Over Set) برابر با 115 دلار است و علاقه‌مندان می‌توانند با پیش‌سفارش از طریق کمپین کیک‌استارتر، جزو اولین کسانی باشند که استفاده از این محصول خلاقانه را تجربه می‌کنند.

ست پور-اور خالص نه‌تنها محصولی برای علاقه‌مندان به دم‌آوری حرفه‌ای قهوه است، بلکه نمادی از امید، مقاومت و خلاقیت در شرایط جنگی اوکراین به شمار می‌رود.

منبع:

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی