فراوری عسلی در کارگاه خانواده چاکون (Chacon)

در این ویدئو که منبع اصلی آن وب سایت کافه اینپورت می‌باشد با فراوری عسلی بیشتر آشنا می‌شوید در کارگاه خانواده چاکون (Chacon) در استان لاس لاخاس (Las lajas) کشور کاستاریکا سبکی مرسوم تر از این فرآوری انجام می‌شود. چنین شما با مراحل فراوری عسلی و شباهت ها و تفاوت های آن با دو فراوری اصلی (خشک و خیس ) نیز آشنا می‌شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات پیشنهادی