دوره ارزیابی حسی قهوه به آموزش مهارت چشیدن، تشخیص عطر و طعم، و تحلیل ویژگیهای قهوه میپردازد. این دوره به شما کمک میکند تفاوتهای کیفی قهوهها را با دقت بیشتری درک و ارزیابی کنید.
هزینه دوره:
۱۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان
موجود در انبار
مقدماتی
3 روز
طول دوره : ۳روز
ساعت برگزاری : ۹ تا ۱۷
این دوره پیش نیاز تخصصی دارد ، به این معناست که نیاز هست تجربه ای در ارزیابی حسی قهوه داشته باشید و آمادگی نسبی در تکمیل کردن فرم ارزیابی داشته باشید
در این دوره مهارت ارزیابی حسی شما افزایش پیدا میکند
بخشی از این دوره به صورت تئوری سیستم ارزیابی انسان را بررسی میکنید و به صورت عملی به تمرین سیستم چشایی و بویایی خود را تمرین میدهید
این دوره مدرک فنی و حرفه ای ندارد
امکان پرداخت اقساط وجود دارد (نصف مبلغ حین ثبت نام داده میشود و مابقی مبلغ برای ماه بعد دوره به صورت چک صیادی ثبت میشود)
محمد رضایی، مربی تخصصی باریستا با بیش از ۸ سال تجربه در کافههای مطرح تهران. مدرس رسمی دورههای قهوه در انجمن قهوه ایران و دارنده مدرک بینالمللی SCA.
هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
هنرجوی دوره باریستای مقدماتی
من همیشه عاشق قهوه بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم. توی این دورهی باریستای مقدماتی، از پایهترین چیزها مثل شناخت دونههای قهوه گرفته تا عصارهگیری درست و فومگیری شیر رو با تمرین یاد گرفتم. خیلی خوشحالم که الان تونستم توی یه کافه واقعی استخدام بشم! مدرس دوره خیلی صبور و دقیق بود، و محتوای دوره واقعاً کاربردی بود. اگه دنبال شروع حرفهای توی دنیای قهوهای، این دوره رو از دست نده
مدرس دوره: آقای محمد برزگر
مدت زمان: ۶ روز شامل ۴ روز تئوری و عملی و ۲ روز کارورزی
۶,۵۰۰,۰۰۰ تومان
۱۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان
۳,۵۰۰,۰۰۰ تومان
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.